Vegetarisk Buffet (med mulighed for forret eller dessert)
Spelt- grillet Hokkaido- saltbagte pastinakker- syrlige æbler- courgetter-syltede rødløg spinat-urter ( persille/citron dressing)
Kikærter- syltede tomater- blomkål- sweet potatoes- spidskål- avokado (mynte-citron dressing)
Rødbede- granatæble- grønkål- syltede rødløg- beluga bønner- salatost- saltmandler ( balsamico vinaigrette)
Vegetarisk ”Quieche lorraine” spinat/hytteost- skalotteløg-citron
Buffeten serveres med friskbagt brød
Tilvalg
Cremet butternut squash suppe ( skal opvarmes inden servering)
Gateau marcel- chokolade kage med årstidens bær
265 pr. / person uden dessert eller forret
295 pr. /person med dessert eller forret
Mindste bestilling 10 personer/ Bestillingen skal ske senest 4 dage før leveringsdatoen
Tilvalg kød og andet godt
Grillet unghanebryst 45 kr./ pr. person
Grillet laks 55 kr./ pr. person
Veggiedelle 25 kr./ pr. Person
.